Pecan Pie-Nadziewane Babeczki

Pecan Pie-Nadziewane Babeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek nadziewanych orzechami pekan. Ten przepis służy 24. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, śmietanę do bicia, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym, oraz Babeczki Pecan Pie.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu dla babeczek, przy użyciu wody, oleju i jaj wezwanych na polu. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
BabeczkiBabeczki
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem w 2-ćwiartkowym rondlu wymieszaj cukier granulowany, brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z syropem kukurydzianym, roztopionym masłem, solą i jajkami. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia; wymieszać z orzechami pekan i 1 łyżeczką wanilii. Fajne 10 minut. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Podczas gdy farsz chłodzi, w rondlu 1-quart, posypać żelatynę zimną wodą; odstawić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać mieszaninę żelatyny na małym ogniu około 2 minut, stale mieszając, aż do rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej, często mieszając, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
7
W schłodzonej średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na małej prędkości, powoli dodając żelatynę. Zwiększ prędkość do średniej; beat aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać cukier puder i wanilię; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. Przechowywać w lodówce lukier aż gotowy do góry babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
WaniliaWanilia
9
Z melon baller, miarka się środek każdej babeczki, nabieranie prawie do dołu babeczki; wyrzucić usunięte kawałki ciasta. Łyżka lub rurka 1 łyżka farszu do wnęki każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BabeczkiBabeczki
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
10
W razie potrzeby odetnij 1/4-calowy róg z papierowej lub plastikowej torby dekoracyjnej. Dopasuj końcówkę dekorującą 1/2 cala do torby. Łyżka lukier do torby; pipe lukier ruchem okrężnym na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn