Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek nadziewanych orzechami pekan. Ten przepis służy 24. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, śmietanę do bicia, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym, oraz Babeczki Pecan Pie.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu dla babeczek, przy użyciu wody, oleju i jaj wezwanych na polu. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Babeczki
Woda
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
3
Tymczasem w 2-ćwiartkowym rondlu wymieszaj cukier granulowany, brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z syropem kukurydzianym, roztopionym masłem, solą i jajkami. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Syrop Kukurydziany
Skrobia Kukurydziana
Masło
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia; wymieszać z orzechami pekan i 1 łyżeczką wanilii. Fajne 10 minut. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Orzeszki Pekan
5
Podczas gdy farsz chłodzi, w rondlu 1-quart, posypać żelatynę zimną wodą; odstawić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Podgrzać mieszaninę żelatyny na małym ogniu około 2 minut, stale mieszając, aż do rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej, często mieszając, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
7
W schłodzonej średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na małej prędkości, powoli dodając żelatynę. Zwiększ prędkość do średniej; beat aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
8
Dodać cukier puder i wanilię; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. Przechowywać w lodówce lukier aż gotowy do góry babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Babeczki
Lukier
Wanilia
9
Z melon baller, miarka się środek każdej babeczki, nabieranie prawie do dołu babeczki; wyrzucić usunięte kawałki ciasta. Łyżka lub rurka 1 łyżka farszu do wnęki każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Babeczki
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon Baller
10
W razie potrzeby odetnij 1/4-calowy róg z papierowej lub plastikowej torby dekoracyjnej. Dopasuj końcówkę dekorującą 1/2 cala do torby. Łyżka lukier do torby; pipe lukier ruchem okrężnym na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce.