Pecan Macadamia Pie
Pecan Macadamia Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 354 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, orzechów makadamia, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Mini Chocolate Pecan Pie Cheesecake, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól; pokroić w tłuszcz do miękkości. Stopniowo dodawaj zimną wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto zacznie się kleić. Uformuj w kulkę.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 10 cali. koło.
Miejsce w 9. talerz na ciasto i odłóż na bok. Do nadzienia ubij jajka, aż się połączą, ale nie spienią.
Dodaj cukier, mąkę, sól i syrop kukurydziany, aż dobrze się połączą.
Dodaj masło i wanilię, aż się połączą. Dodaj orzechy.
Umieść w piekarniku 350° i natychmiast zmniejsz ogień do 325°.
Piec przez 55-60 minut lub do momentu ustawienia środka. Ostudzić na ruszcie. Przechowywać w lodówce.