Pecan-Maślanka Dressing Ciasta

Pecan-Maślanka Dressing Ciasta
Pecan - Maślanka Dressing ciasta jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, przetarta szałwia, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pecan-Maślanka Dressing Ciasta, Ciasta krabowe z maślanką Ranch Dressing, oraz [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini.

Instrukcje

1
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piec w 350 przez 5 minut lub do tosty, mieszając od czasu do czasu. Grubo posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Podsmażyć cebulę i szałwię w gorącym oleju na dużej patelni 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać żurawinę i 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut lub aż woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Zdjąć z ognia.
6
Mąkę połączyć z 3 dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Ubij razem jajka i maślankę; wymieszaj mieszaninę mąki, mieszankę cebuli i orzechów pekan, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Upuść ciasto przez łyżki stołowepełnia do gorącej smarowanej patelni. Gotować, partiami, na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn