Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, sól, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mini Placki Pecan, Mini Placki Pecan, oraz Mini Placki Pecan.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zrobić skórkę: w robocie kuchennym, wirować mąkę, masło i twarożek, aż powstanie gruba okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać żółtko i wirować, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Ciasto
4
Weź małą łyżkę. ciasto i naciśnij równomiernie na dnie i w górę strony jednej filiżanki w 24-cup mini muffin patelni. Powtórz dla wszystkich filiżanek. Schłodzić podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mini Taca Na Muffinki
1
W misce ubić jajko, brązowy cukier, miód i sól. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Orzeszki Pekan
Miód
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Posypać daktyle równomiernie na dnie kubków muffin. Łyżka pekan nadzienie na górze, aż do pełnego, ale nie przepełnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
Piec, aż skórki są złotobrązowe, 15 do 20 minut. Schłodzić na stojaku około 10 minut, a następnie uruchomić nóż wzdłuż krawędzi i podnieść ciasta do stojaka do całkowitego ostygnięcia.