Pecan-Crusted Catfish
Sum z orzechami pekan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,76 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, jajka, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pecan-Crusted Catfish, Cajun Pecan-Sum chruścielowy, oraz Pecan Crusted Sum Finger Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. tymczasem w dużej misce połącz okruchy krakersów i posiekane pekany. Zrzucamy jedną z cytryn i dodajemy ją wraz ze świeżą szałwią.
Dodaj zdrową porcję świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Dobrze wymieszać. Na dużym talerzu dodać mąkę i równomiernie rozprowadzić. W innej dużej misce, crack w jajkach i dodać sok z 1/2 cytryny.
Trzepaczka aż tylko połączone. Posmaruj posmarowane ciasteczkami prześcieradło.
Filety rybne osuszyć, a następnie doprawić każdą stronę solą. Weź jeden filet i rozwałkuj go w mące, aby równomiernie pokryć, a następnie strząśnij nadmiar. Zanurz filet w mieszaninie jaj, a następnie przytrzymaj go nad miską, aby nadmiar jajka kapał z powrotem. Następnie dodaj filet do mieszanki krakersów i orzechów pekan i rozwałkuj równomiernie.
Filet przełożyć na patelnię z masłem. Powtórz proces z pozostałymi filetami. Po zakończeniu powlekania wszystkich z nich, odstawić na 15 minut przed gotowaniem.
Posmaruj filety rybne roztopionym masłem, a następnie przenieś arkusz do górnego regału piekarnika. Gotować, aż ryba jest gotowane i top jest rumiane, 10 do 15 protokół. W międzyczasie pokrój Pozostałe cytryny w kliny.
Po zakończeniu podawać rybę natychmiast z klinami cytrynowymi. Brokuły idą szczególnie dobrze jako strona.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.