Pebber Nodder (Danish Christmas Cookies)
Pebber Nodder (Danish Christmas Cookies) jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 100. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, cukier, mielony kardamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Duński Tort Świąteczny, Choinka Duńskie Wypieki, oraz Julekage (Duński Bożonarodzeniowy Chleb Owocowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, wymieszać masło i cukier, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, mieszając, aż będą lekkie i puszyste.
Mąkę, kardamon i cynamon wymieszać z cukrem.
Oddziel ciasto na 6 kulek i zwiń każdą kulkę w linę o tak dużej wielkości jak palec na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokroić w 1/2-calowe kawałki i umieścić je na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, lub do lekko rumiane. Ostudzić na blasze do pieczenia przez kilka minut, a następnie przenieść do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia.