Pears Sabayon
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Gruszki Sabayon może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, żółtka, śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Doskonałe Gotowane Gruszki W Sosie Sabayon, Rum Sabayon, oraz Skorupiak Sabayon.
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła lub w rondlu o grubym dnie ubić żółtka z cukrem, solą i sherry. Beat until smooth. Gotować przez 8 do 10 minut lub aż sos zgęstnieje, ciągle mieszając.
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. W misce miksera ubij śmietanę, aż utrzyma się szczyt. Gdy sos całkowicie ostygnie, delikatnie złożyć bitą śmietanę.
Podawać na schłodzonych, odsączonych gruszkach na szybki i łatwy chłodny deser.