Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout
Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.88 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jaj, grochu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą, Zupa kukurydziana Reitzera z ciastkami krabowymi Shiitake, oraz Ciasta krabowo-kukurydziane.
Instrukcje
Aby przygotować ciasta krabowe, połącz pierwsze 9 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać 2 łyżki pomidora i krab, podrzucając delikatnie do herbu. Wymieszać 5 łyżek bułki tartej. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Napełnij 1/4 szklanki miarki mieszaniną krabów, aby utworzyć 1 patty.
Wyjąć z miarki; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną kraba, aby utworzyć 8 pasztecików. Lekko pogłębić paszteciki w 2 łyżkach bułki tartej.
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 4 protokół. Obróć paszteciki; owiń uchwyt patelni folią.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 450 przez 5 minut lub do momentu, gdy paszteciki będą złocisto-brązowe i dokładnie podgrzane.
Aby przygotować ragout, doprowadzić 1/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać kukurydzę i groszek; gotować 2 minuty, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać w 1 1/2 szklanki pomidora i pozostałych składników.
Podawać ragout z ciastami krabowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.