Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout
Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.88 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jaj, grochu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą, Zupa kukurydziana Reitzera z ciastkami krabowymi Shiitake, oraz Ciasta krabowo-kukurydziane.
Instrukcje
1
Aby przygotować ciasta krabowe, połącz pierwsze 9 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 2 łyżki pomidora i krab, podrzucając delikatnie do herbu. Wymieszać 5 łyżek bułki tartej. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Crabmeat
Pomidor
3
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Napełnij 1/4 szklanki miarki mieszaniną krabów, aby utworzyć 1 patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
5
Wyjąć z miarki; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną kraba, aby utworzyć 8 pasztecików. Lekko pogłębić paszteciki w 2 łyżkach bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
6
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.