Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout

Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout
Pearl Oyster Bar Crab Cakes with Sweet Corn Ragout może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.88 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jaj, grochu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą, Zupa kukurydziana Reitzera z ciastkami krabowymi Shiitake, oraz Ciasta krabowo-kukurydziane.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasta krabowe, połącz pierwsze 9 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać 2 łyżki pomidora i krab, podrzucając delikatnie do herbu. Wymieszać 5 łyżek bułki tartej. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
CrabmeatCrabmeat
PomidorPomidor
3
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Napełnij 1/4 szklanki miarki mieszaniną krabów, aby utworzyć 1 patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
5
Wyjąć z miarki; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną kraba, aby utworzyć 8 pasztecików. Lekko pogłębić paszteciki w 2 łyżkach bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
6
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać paszteciki; gotować 4 protokół. Obróć paszteciki; owiń uchwyt patelni folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 450 przez 5 minut lub do momentu, gdy paszteciki będą złocisto-brązowe i dokładnie podgrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować ragout, doprowadzić 1/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Dodać kukurydzę i groszek; gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
GrochGroch
11
Wyjąć z ognia; wymieszać w 1 1/2 szklanki pomidora i pozostałych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
12
Podawać ragout z ciastami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny2Batoniki toffi Heath1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny11 łyżka suszonego oreganoMusztarda DijonMusztarda Dijon72 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubułka tarta sucha, podzielonabułka tarta sucha, podzielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek2Batoniki toffi Heathposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek6511 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże ziarna kukurydzy (około 4 kłosy)świeże ziarna kukurydzy (około 4 kłosy)11 łyżka suszonego oreganoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrudki krabów, odsączone i usunięte kawałki skorupygrudki krabów, odsączone i usunięte kawałki skorupy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek zielony mrożonygroszek zielony mrożony1Batoniki toffi HeathSOS paprykowy (np. Tabasco)SOS paprykowy (np. Tabasco)454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 szklanki drobno posiekanego pomidora śliwkowego (o1/2 szklanki drobno posiekanego pomidora śliwkowego (o22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekany pomidor śliwkowydrobno posiekany pomidor śliwkowy0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn