Peanutty Green Beans

Peanutty Green Beans może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu sojowego, fasoli, pasty miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Single-Girl Melty Chocolate Peanut Butter Cake jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać fasolkę szparagową i gotować odkryte do miękkości, o 3 protokół.
Odcedzić w durszlaku i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygnie, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy zielona fasola są zimne, dobrze spuścić i pokroić w 2-calowe kawałki.
Podczas gdy zielona fasola są gotowania, wymieszać masło orzechowe, cukier, sos sojowy, orzeszki ziemne, i pasta miso w misce do mieszania. Po fasolka szparagowa zostały pocięte, wymieszać z sosem orzechowym i służyć.