Peanut Butter Pound Cake S ' mores

Peanut Butter Pound Cake S ' mores
Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz Funt ciasto, puszyste pianki, masywne masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Pound Cake S ' mores, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czekoladę w małej, żaroodpornej misce. W małym rondlu podgrzej krem, aż będzie gorący w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
3
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozgrzej patelnię lub dużą patelnię. Za pomocą ząbkowanego noża przycinaj górną i dolną część ciasta, aby ciasto miało grubość około 1 1/4 cala. Ostrożnie podzielić ciasto funta na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PatelniaPatelnia
5
Rozłóż masło orzechowe na jednej połowie i prawoślazu na drugiej, pozostawiając 1/2-calowy granicy dookoła. Kanapki dwie połówki razem i rozprowadzić na górze i na dole z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
PiankiPianki
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Umieścić na patelni i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i prawie ogrzane przez, O 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieść na powierzchnię roboczą i pokroić ciasto na dwanaście pasków o szerokości 3/4 cala.
8
Podawać od razu z sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ciasto funtowe można połączyć z Sherry śmietankową, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn