Peanut Butter Poke Cake Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać masło orzechowe Poke ciastka Brownies spróbować. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 132 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, kremowe masło orzechowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Peanut Butter Poke Cake Brownies, Peanut Butter Chocolate Poke Cake, oraz Ciasto z masłem orzechowym i galaretką.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotuj ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Piec 40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Całkowicie fajne.
Zrób 36 otworów w górnej części brownie, pozostawiając cienką warstwę brownie na dole na każdym otworze. Rezerwy usunięte kawałki do późniejszego wykorzystania.
Ubij mieszanki budyniowe i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Dodać 2/3 szklanki masła orzechowego; dobrze wymieszać. Wymieszać z chłodnym batem.
Rozłożone na brownie; top z zastrzeżonymi kawałkami brownie.
Mikrofalówka pozostałe masło orzechowe w mikrofalówce Miski na wysoki 30 sek.; wymieszać.
Mżawka na deser. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.