Peanut Butter Pie VIII
Peanut Butter Pie VIII wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1293 kalorii, 22g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skorupki pie, jajka, krem z kamienia nazębnego, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mało kto lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Ciasteczka z masłem orzechowym VIII, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj cukier cukierniczy i masło orzechowe, aż mieszanina uzyska kruchą konsystencję.
Posypać połowę na dnie muszli.
W górnej części podwójnego kotła połącz mleko, 2/3 szklanki cukru, sól, wanilię, skrobię kukurydzianą i żółtka jaj. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia.
Wlać nadzienie do skorupy.
Białka ubić do spienienia.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i kontynuuj ubijanie. Stopniowo dodawaj 6 łyżek cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż na wierzchu ciasta.
Posypać pozostałą mieszaniną masła orzechowego.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 30 minut.