Peanut Butter Pie VI
Peanut Butter Pie VI to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 976 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skorupkę ciasta, jajka, masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 2/3 szklanki białego cukru i masła orzechowego.
Posypać 2/3 mieszaniny do skorupy pieczonego ciasta.
Połącz 1/2 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, sól, mleko i żółtka jaj w średnim rondlu. Gotować i mieszać na średnim małym ogniu, aż zgęstnieje.
Wlać nadzienie na mieszaninę masła orzechowego w skorupce pie.
W czystej szklanej misce ubij białka aż będą bardzo sztywne.
Rozłóż bezę na wierzchu ciasta.
Posypać pozostałe okruchy masła orzechowego na wierzchu białek.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 do 7 minut, lub aż beza będzie złoty kolor.