Peanut Butter Hi-Hat Cupcakes
Peanut Butter Hi-Hat Cupcakes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 28 i kosztuje 62 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Mieszanka mleka, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 95 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 28 miseczkach o regularnym rozmiarze. W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce, beat 1 szklanka masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 5 minut lub do światła i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w 2 łyżeczki wanilii. Na niskiej prędkości, na przemian dodać mieszaninę mąki, o 1/3 mieszaniny na raz, i mleka, o 1/2 na raz, ubijając tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 20 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty. Fajne 5 minut.
Wyjmij babeczki z patelni; umieść na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat 1 1/2 szklanki masła i masła orzechowego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Ubić w kremie z pianki. Na małej prędkości stopniowo dodawać cukier puder aż do wymieszania.
Dodać 2 łyżeczki wanilii; pokonać 3 minuty dłużej.
Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą okrągłą końcówkę. Na górze każdej babeczki, lukier rurowy w kręgach, tworząc kształt stożka z daszkiem w środku. Przechowywać w lodówce babeczki co najmniej 45 minut, aby utwardzić lukier przed zanurzeniem w czekoladzie.
W rondlu 1 1/2-quart rozgrzać kawałki czekolady i oleju na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Zanurz lukier w kształcie stożka na każdej babeczce w powłokę czekoladową, aby całkowicie pokryć lukier, pozwalając na kapanie nadmiaru czekolady. Przechowywać w lodówce, aby ustawić powłoki, około 5 minut.