Peanut Butter Cup Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać masło orzechowe Cup Brownies spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ekstrakt z wanilii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Brownies w / Peanut Butter Cup Frosting, Ciasteczka z masłem orzechowym z frytkami z masłem orzechowym, oraz Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. roztopić masło i czekoladę na patelni na małym ogniu. Mikserem ubić jajka z cukrem na bladożółtą i puszystą masę. Obniżyć prędkość i wlać roztopioną czekoladę i wanilię.
Wymieszać z mąką i 1/4 łyżeczki soli. Złożyć w filiżanki masła orzechowego.
Zeskrobać do maślanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Piec, aż końcówka noża wyjdzie czysta, około 35 minut.