Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes

Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes
Przepis Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka śmietany, cukru granulowanego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Babeczki Devil ' s Food wypełnione kremem, Nadziewane masłem orzechowym babeczki Devil ' s Food, oraz Babeczki Czekoladowe Nadziewane Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia jeden 12-cup i jeden 6-cup Muffin patelni z papieru lub folii Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Zrobić babeczki: przesiać mąkę tortową, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól razem trzy razy. Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym z dużą prędkością przez 15 sekund, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Mąka TortowaMąka Tortowa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając, aż każde z nich zostanie włączone. Kontynuuj bicie do lekkiego i puszystego, o 6 Więcej minut. Mikser z najniższą prędkością ubić w jednej trzeciej mieszanki mąki. Ubij w maślance i wanilii, a następnie kolejną jedną trzecią mieszanki mąki. Ubić w kawie, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Napełnij kubki muffinek do połowy i piecz przez 25 minut lub do momentu, gdy lekko naciśnięty środek odskoczy z powrotem. Ustaw patelnie na stojaku, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać peanut Butter nadzienie: Beat masło i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat przez 3 do 5 minut, aż będzie gładka i puszysta. Nadzienie przełóż do woreczka z ciastem wyposażonego w średnio gładką końcówkę. Włóż końcówkę do góry każdej schłodzonej babeczki i wyciśnij około 1 1/2 łyżki nadzienia do każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać krem w małym rondlu do czasu aż się poparzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Odstawić 10 minut, aż gruby, ale nadal wylewać. Wsadź czubki babeczek do lukru, aby pokryć, a następnie umieść na stojaku i posyp posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
5
Przenieść do lodówki na 20 minut, aby ustawić.
6
Zdjęcia Gentl & Hyers
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn