Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes
Przepis Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka śmietany, cukru granulowanego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Babeczki Devil ' s Food wypełnione kremem, Nadziewane masłem orzechowym babeczki Devil ' s Food, oraz Babeczki Czekoladowe Nadziewane Masłem Orzechowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia jeden 12-cup i jeden 6-cup Muffin patelni z papieru lub folii Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Zrobić babeczki: przesiać mąkę tortową, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól razem trzy razy. Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym z dużą prędkością przez 15 sekund, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier Ryżowy
Mąka Tortowa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając, aż każde z nich zostanie włączone. Kontynuuj bicie do lekkiego i puszystego, o 6 Więcej minut. Mikser z najniższą prędkością ubić w jednej trzeciej mieszanki mąki. Ubij w maślance i wanilii, a następnie kolejną jedną trzecią mieszanki mąki. Ubić w kawie, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Napełnij kubki muffinek do połowy i piecz przez 25 minut lub do momentu, gdy lekko naciśnięty środek odskoczy z powrotem. Ustaw patelnie na stojaku, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać peanut Butter nadzienie: Beat masło i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat przez 3 do 5 minut, aż będzie gładka i puszysta. Nadzienie przełóż do woreczka z ciastem wyposażonego w średnio gładką końcówkę. Włóż końcówkę do góry każdej schłodzonej babeczki i wyciśnij około 1 1/2 łyżki nadzienia do każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać krem w małym rondlu do czasu aż się poparzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Odstawić 10 minut, aż gruby, ale nadal wylewać. Wsadź czubki babeczek do lukru, aby pokryć, a następnie umieść na stojaku i posyp posiekanymi orzeszkami ziemnymi.