Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes

Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes
Przepis Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka śmietany, cukru granulowanego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Babeczki Devil ' s Food wypełnione kremem, Nadziewane masłem orzechowym babeczki Devil ' s Food, oraz Babeczki Czekoladowe Nadziewane Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia jeden 12-cup i jeden 6-cup Muffin patelni z papieru lub folii Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrobić babeczki: przesiać mąkę tortową, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól razem trzy razy. Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym z dużą prędkością przez 15 sekund, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Mąka TortowaMąka Tortowa
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając, aż każde z nich zostanie włączone. Kontynuuj bicie do lekkiego i puszystego, o 6 Więcej minut. Mikser z najniższą prędkością ubić w jednej trzeciej mieszanki mąki. Ubij w maślance i wanilii, a następnie kolejną jedną trzecią mieszanki mąki. Ubić w kawie, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Napełnij kubki muffinek do połowy i piecz przez 25 minut lub do momentu, gdy lekko naciśnięty środek odskoczy z powrotem. Ustaw patelnie na stojaku, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać peanut Butter nadzienie: Beat masło i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat przez 3 do 5 minut, aż będzie gładka i puszysta. Nadzienie przełóż do woreczka z ciastem wyposażonego w średnio gładką końcówkę. Włóż końcówkę do góry każdej schłodzonej babeczki i wyciśnij około 1 1/2 łyżki nadzienia do każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać krem w małym rondlu do czasu aż się poparzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Odstawić 10 minut, aż gruby, ale nadal wylewać. Wsadź czubki babeczek do lukru, aby pokryć, a następnie umieść na stojaku i posyp posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
5
Przenieść do lodówki na 20 minut, aby ustawić.
6
Zdjęcia Gentl & Hyers
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn