Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes
Przepis Peanut Butter Cream-Filled Devil ' s Food Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka śmietany, cukru granulowanego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Babeczki Devil ' s Food wypełnione kremem, Nadziewane masłem orzechowym babeczki Devil ' s Food, oraz Babeczki Czekoladowe Nadziewane Masłem Orzechowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia jeden 12-cup i jeden 6-cup Muffin patelni z papieru lub folii Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie Polenty
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zrobić babeczki: przesiać mąkę tortową, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól razem trzy razy. Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym z dużą prędkością przez 15 sekund, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Likier Orzechowy
Mąka Tortowa
Pokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając, aż każde z nich zostanie włączone. Kontynuuj bicie do lekkiego i puszystego, o 6 Więcej minut. Mikser z najniższą prędkością ubić w jednej trzeciej mieszanki mąki. Ubij w maślance i wanilii, a następnie kolejną jedną trzecią mieszanki mąki. Ubić w kawie, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Napełnij kubki muffinek do połowy i piecz przez 25 minut lub do momentu, gdy lekko naciśnięty środek odskoczy z powrotem. Ustaw patelnie na stojaku, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać peanut Butter nadzienie: Beat masło i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat przez 3 do 5 minut, aż będzie gładka i puszysta. Nadzienie przełóż do woreczka z ciastem wyposażonego w średnio gładką końcówkę. Włóż końcówkę do góry każdej schłodzonej babeczki i wyciśnij około 1 1/2 łyżki nadzienia do każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Pokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Odstawić 10 minut, aż gruby, ale nadal wylewać. Wsadź czubki babeczek do lukru, aby pokryć, a następnie umieść na stojaku i posyp posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)