Peanut Butter Chip Pecan Pie
Przepis Peanut Butter Chip Pecan Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w okolicy 50 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w przystępnej cenie dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz unbaked pie crust, vanillan extract, frytki masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pecan Precel Peanut Butter Chip Cookies, Peanut Butter-Pecan Chocolate Chip-Granola Cookies, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C.)
W dużej misce połączyć mąkę i cukier. Zmiksować w roztopionym maśle, jajkach i wanilii. Wymieszaj z frytkami z masła orzechowego i posiekanymi orzechami pekan.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut, lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.