Peanut Butter Cake V
Peanut Butter Cake V wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 238 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Zrobić polewę streusel: w małej misce, połączyć 1/2 szklanki mąki i 1/2 szklanki brązowego cukru.
Pokroić w 1/4 szklanki masła orzechowego i 3 łyżki masła, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Odstawić.
W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki, 1 szklanka brązowego cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. Zrobić dobrze w środku i wlać mleko, jajka, 1/2 szklanki masła orzechowego i 1/4 szklanki masła.
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Rozłóż równomiernie, a następnie posyp streusel na wierzch.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.