Peanut Butter Brownie Bites
Przepis Peanut Butter Brownie Bites jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Wiele osób robiło ten przepis, a 594 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Peanut Butter Brownie Bites, Peanut Butter Brownie Bites, oraz Peanut Butter Brownie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzać i wymieszać 3/4 szklanki Ghirardelli® 60% słodko-gorzkiej czekolady kakaowej i masło na bardzo małym ogniu, aż stopi się i będzie gładkie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9x9x2-calowy Piec z folią, rozciągając folię na krawędziach patelni. Pokryć folię nieprzywierającym sprayem do gotowania; odstawić.
Wymieszać 1 szklankę cukru do schłodzonej mieszaniny czekolady w rondlu.
Dodać dwa jajka, po jednym na raz, ubijając łopatką lub drewnianą łyżką tylko do połączenia. Wymieszać wanilią.
W małej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny czekolady, mieszając tylko do połączenia.
Na przygotowanej patelni równomiernie rozprowadzić ciasto.
W dużej misce, połączyć masło orzechowe, 1 szklanka cukru, i jedno jajko. Wymieszać w 1/3 Puchar posiekane Ghirardelli 60% kakao Bittersweet czekolady pieczenia chipsów.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na lekko upieczonych ciasteczkach za pomocą łyżki stołowej.
Piec przez 35 minut lub do góry jest jasnobrązowy i mieszaniny pojawia się równomiernie ustawić. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu.
Na schłodzone ciasteczka rozprowadzić słodko-gorzką polewę czekoladową.
Odstawić do Ustawienia. Użyj folii, aby podnieść niecięte ciasteczka z patelni.
Cieszyć się natychmiast, przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Słodko-gorzka polewa czekoladowa: w średnim rondlu przynieś śmietanę do ubijania i wanilię do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj Ghirardelli 60% słodko-gorzkie kakaowe chipsy do pieczenia czekolady; nie mieszaj.
Odstawić na 5 minut; mieszać, aż będzie gładka.