Peachy Orange Cream Cocktail
Brzoskwiniowy koktajl z kremem pomarańczowym może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 1058 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz napój cytrynowo-limonkowy, fasolę waniliową, wódkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Peachy Pear Cocktail, Brzoskwiniowe Koktajle Pomarańczowe, oraz Peachy Orange Shake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę wanilii podziel wzdłuż na połówki. Zeskrobać nasiona końcówką małego noża. Odstawić.
Aby zrobić syrop cukrowy waniliowy, w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier, wodę, nasiona wanilii i fasolę.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia. Odrzuć waniliową fasolę.
Wlać syrop do szklanego słoika. Przykryć słoik; przechowywać w lodówce aż potrzebne. Sprawia, że 1 1/4 szklanki.
Aby przygotować koktajl, rozgnieść plastry brzoskwini i pomarańczy łyżką na dnie szklanki. Top z 1 1/2 łyżeczki waniliowego syropu cukrowego i wódki; dodać lód i soda. W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi plasterkami owoców lub gałązką mięty.