Peachy Mango Salsa, Konserwa dla Chrisa! jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 133 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Mieszanka soli, papryka holland orange, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niesamowita Salsa Chrisa, Puszkuj lato w salsie !, oraz Salsa Verde W Puszkach dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.