Peachy Custard Deser
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać brzoskwiniowy deser krem spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mąki, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peachy Cream Deser, Brzoskwiniowy SOS Deserowy, oraz Peachy Berry Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
W średniej misce wymieszać mąkę, 2 łyżki cukru, sól i proszek do pieczenia.
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Pat mieszaninę mocno i równomiernie w dół i w połowie do góry boki ungreased kwadratowy patelni, 8x8x2 cale.
Rozłóż brzoskwinie w skórce na patelni.
Wymieszać 1/3 szklanki cukru z cynamonem; posypać brzoskwiniami.
Żółtka i śmietanę ubić, aż się dobrze wymieszają; zalać brzoskwiniami.
Piec 25 do 30 minut lub aż krem jest ustawiony i krawędzie są jasnobrązowe.
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce.