Peachy Custard Deser

Peachy Custard Deser
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać brzoskwiniowy deser krem spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mąki, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peachy Cream Deser, Brzoskwiniowy SOS Deserowy, oraz Peachy Berry Deser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, 2 łyżki cukru, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Pat mieszaninę mocno i równomiernie w dół i w połowie do góry boki ungreased kwadratowy patelni, 8x8x2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż brzoskwinie w skórce na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać 1/3 szklanki cukru z cynamonem; posypać brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
6
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Żółtka i śmietanę ubić, aż się dobrze wymieszają; zalać brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
żółtko Jajażółtko Jaja
BrzoskwiniaBrzoskwinia
8
Piec 25 do 30 minut lub aż krem jest ustawiony i krawędzie są jasnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn