Peachy Chicken Picante
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnego kurczaka. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz grubą salsę, połówki piersi kurczaka, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Chicken picante, Patelnia Z Kurczaka Picante, oraz Picante Chicken Rice Burritos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić brzoskwinie, zastrzegając płyn i odstawić.
Kurczaka doprawić solą i pieprzem do smaku. Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka i saute przez 9 do 10 minut, obracając raz, aż kurczak nie jest już różowy w środku.
Dodaj paprykę do patelni, zmniejszyć ogień i saute przez 2 protokół, mieszając, aż pieprz jest ostry i miękki.
Dodaj zastrzeżony płyn brzoskwiniowy, salsa i sok pomarańczowy na patelni i doprowadzić wszystko do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Dodajemy brzoskwinie i mieszamy aż będą gorące.
Dodaj kurczaka. Łyżka sosu i brzoskwiń nad kurczakiem, aż będzie pokryta / szkliwiona, a następnie podawać.