Peachy Baked Pancake
Peachy Baked Pancake może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 337 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinię, cukier, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Peachy Baked Chicken, Baked Peachy Chicken Taquitos, oraz Baked Peach Pancake podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Margarynę włożyć do ciasta i rozpuścić w rozgrzanym piekarniku.
W misce wymieszać jajka, mąkę i mleko; zalać roztopionym masłem. Ułóż plasterki brzoskwini na szczycie mieszanki jaj.
Na plasterki brzoskwini posypać cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż naleśnik będzie twardy w środku, około 30 minut.