Peaches n ' Cream Mousse Pie

Peaches n ' Cream Mousse Pie
Peaches N ' Cream Mousse Pie może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Mieszanka wody, śmietany, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 159 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Umieść zimną wodę w małej misce i posyp żelatynę powoli na wierzch. Mieszaj, aby upewnić się, że żelatyna jest w pełni nawodniona i nie ma grudek. Odstawić do kwitnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
W średnim rondlu połącz brzoskwinie (w tym sok z rozmrożenia) z cukrem i wymieszaj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Doprowadzić brzoskwinie na wolnym ogniu i pozwolić im kontynuować gotowanie, aż będą one przetargu widłowego, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
6
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać mieszaninę żelatyny i gotować, mieszając, aż do całkowitego rozpuszczenia, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
8
Zawartość garnka wlać do blendera i zmiksować do uzyskania całkowitej gładkości, około 1 minuty. Nacisnąć puree przez sitko o drobnej siatce i wyrzucić ciała stałe. Odstawić puree na bok i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej lub schłodzić nad łaźnią lodową, ubijając, gdy stygnie, aby zapobiec tworzeniu się żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Gdy puree osiągnie temperaturę pokojową, wymieszaj jedną czwartą bitej śmietany do puree, aby go rozjaśnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
10
Dodać wszystkie, ale 2 uncje pozostałej bitej śmietany (rezerwy resztę do dekoracji) i złożyć go do mieszanki puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
11
Wlać mus do ostudzonej skorupki ciasta. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić żelatynę do skonfigurowania. Pozostałą bitą śmietanę wyłożyć na wierzch tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn