Peaches ' N Cream Angel Cake
Peaches ' N Cream Angel Cake wymaga około 3 godziny od początku do końca. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 226 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę porzeczkową, skrobię kukurydzianą, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Grillowane ciasto Angel Food z grillowanymi brzoskwiniami i śmietaną i wiśniowym Coulis, Anielskie ciasto ze świeżymi brzoskwiniami i kremem waniliowym, oraz Prababcia Pearl ' s Angel Food Cake z brzoskwiniami.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać galaretkę do wrzenia. W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody; wymieszać z galaretką.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Całkowicie fajne.
Piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu Angel food (tube) patelni.
W średniej misce delikatnie złożyć cynamon na ubitą polewę.
Rozprowadzić na wierzchu i boku ciasta. Ułóż plastry brzoskwini na wierzchu. Wymieszaj glazurę; rozłóż brzoskwinie i wierzch ciasta, pozwalając niektórym skropić w dół. Przechowywać w lodówce.