Peach Kuchen może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 321 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu waniliowego, masło, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peach Kuchen, Peach Kuchen, oraz Cynamon Brzoskwinia Kuchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię. W misce ubić cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać jajka, mleko i wanilię i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać mąkę i roztopione masło i wymieszać gumową łopatką, aż będzie gładka. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię, rozprowadzając równomiernie.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
1
Odcedzić plastry brzoskwini i osuszyć. Ułóż brzoskwinie w równej warstwie na wierzchu ciasta. W filiżance wymieszać cukier i cynamon; posypać mieszanką brzoskwinie.