Peach Gelee Candy

Peach Gelee Candy
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Brzoskwiniowy Gelee Candy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, płynne pektyny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Peach Gelee Candy, Gelée Różowo-Brzoskwiniowe, oraz Honey Bourbon Dynia Panna Cotta z brzoskwiniowo-morelowym żelem.

Instrukcje

1
Linia 8x8-calowe naczynie do pieczenia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Połącz brzoskwinie i sok z limonki w blenderze. Puree do bardzo gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do rondla na średnim ogniu, wymieszać z 1/2 szklanki cukru i doprowadzić do wrzenia. Gotować, ciągle mieszając, aż zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Wymieszać z pozostałym 1 1/2 szklanki cukru i pektyny. Za pomocą termometru podgrzać do 205 stopni F (96 stopni C) i gotować, ciągle mieszając, przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Zdjąć z ognia.
6
Do przygotowanego naczynia do pieczenia wlać puree z brzoskwini. Delikatnie wstrząsnąć i stuknąć w blat, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Posypać około połowy 1/2 szklanki cukru na matę silikonową do pieczenia i odwrócić brzoskwiniowy gelee na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Zdjąć folię i posypać wierzch cukrem. Obetnij nierówne krawędzie i pokrój gelee na 25 kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn