Peach Collins
Peach Collins jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brzoskwinie, cukier granulowany, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pepper Peach Collins, Tom Collins, oraz Tom Collins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj cukier i sok z cytryny do średniej wielkości rondla ustawionego na średnim ogniu. Od czasu do czasu obracaj patelnię, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Zdjąć z ognia i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.
Wymieszać syrop cytrynowy, ½ szklanki pokrojonej w kostkę brzoskwini (ze skórką) w dużym dzbanku z ciężkim dnem. Za pomocą drewnianej łyżki mieszaj mieszankę, aż brzoskwinie nieco się rozpadną, ale nie rób z niej papki.
Wlać wódkę i wymieszać, aby połączyć. Podziel nierozcieńczoną mieszaninę pomiędzy 4 wysokie szklanki Typu Collins.
Dodać pozostałe ½ szklanki pokrojone w kostkę brzoskwinie na przemian je z kostkami lodu, aby wypełnić każdą szklankę do góry lodem. Wierzch z sodą klubową i dekorować plasterkiem brzoskwini.