Pełnoziarniste Ravioli z Podsmażonymi warzywami czosnkowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc daj pełnoziarniste Ravioli z smażonymi warzywami czosnkowymi. Na 1,56 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz buitoni® cztery ravioli z serem, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, fasolę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ravioli z podsmażoną cukinią, Ravioli z buraków z pieczarkami smażonymi, oraz Grillowane warzywa i Ravioli.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową, sól i pieprz; gotować, często mieszając, przez 5 minut.
Dodaj squasha; gotuj, często mieszając, przez 3 minuty.
Dodać pomidory i czosnek; gotować, często mieszając, przez 2 minuty lub aż warzywa będą miękkie. Wrzucić przygotowany makaron; gotować, często mieszając, przez 3 minuty lub aż makaron będzie ciepły.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.