PBJ Crunch Bars
PBJ Crunch Bars to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 10g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jeśli masz okruchy krakersów Grahama, cukier, ciepłe masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Crunch " Batony, Batony Crunch, oraz Batony Crunch OREO.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Mieszaj owies, mąkę, cukier biały, cukier brązowy, okruchy krakersów graham i cynamon w misce miksera stojącego. Używając nasadki trzepaczki, pokrój masło w mieszaninę, aż będzie kruche. Wciśnij około połowy mieszanki na dno nieoczyszczonego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Masło orzechowe rozprowadzić na mieszance owsianej. Wymieszać galaretkę do smarowania i zawirować do masła orzechowego.
Pozostałą mieszaninę owsa posypać warstwą masła orzechowego i galaretki; delikatnie pat, aż skleja się.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 25 do 35 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na pręty.