Pb ' N chocolate Bread Pudding Bonanza
Pb ' N Chocolate Bread Pudding Bonanza wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz płynny substytut jajka, sól, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść tosty w kostkach chleba na standardowej patelni z rozpylonym nieprzywierającym sprayem i równomiernie posyp wiórki czekoladowe na wierzchu.
W blenderze połączyć mleko sojowe, substytut jajka, masło orzechowe, brązowy cukier i sól. Proces na średniej prędkości do gładkości.
Wlać mieszaninę na kostki chleba, upewniając się, że wszystkie kostki chleba są pokryte.
Umieść naczynie w piekarniku i piec, aż budyń będzie jędrny, 45 do 50 minut. Top z bitą polewą i udekorować dodatkowymi kawałkami czekolady i posiekanymi orzeszkami ziemnymi, jeśli używasz. Pokrój, podawaj i ciesz się!