PB I J " stek Stir-fry z ryżem może być tylko danie główne szukasz. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 538 kalorii, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu sojowego, galaretki pieprzowej, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/3 szklanki wody, i dodać do mieszanki sosu sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pół steku podsmażyć w 1 łyżce. gorąca oliwa z oliwek w dużym woku lub patelni na dużym ogniu 3 do 4 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Przenieść stek na talerz; powtórzyć procedurę z 1 łyżką. oliwa z oliwek i pozostały stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Stek
4
Paprykę podsmażyć, kolejne 3 składniki i połowę zielonej cebuli w pozostałej 1 łyżce. gorąca oliwa z oliwek 2 do 3 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Papryka
Oliwa Z Oliwek
5
Dodaj mieszankę sosu sojowego i stek; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę lub aż sos jest lekko zagęszczony.