Pałeczki z indyka w sosie śliwkowym

Pałeczki z indyka z sosem śliwkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 600 kalorii, 50g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno gotujące pałeczki indycze z sosem śliwkowym, Lepkie grillowane pałeczki z sosem śliwkowym, oraz Lepkie grillowane pałeczki z sosem śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Indyka posypać solą i pieprzem.
Umieścić indyka w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Wymieszać sos śliwkowy, cebulę i sos sojowy; polać indykiem.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż sok z indyka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Wyjąć indyka z kuchenki. Przykryj folią aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z sosem.
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 15 do 20 minut lub aż sos zgęstnieje.
Pokrój indyka z pałeczek.