Paupiettes Nadziewane krabami z sosem vin Blanc

Paupiettes Nadziewane krabami z sosem vin Blanc
Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 152 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz łodygi pietruszki, śmietanę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podeszwa Nadziewana Krabami, Podeszwa nadziewana mięsem kraba, oraz Pikantna Podeszwa Nadziewana Krabem.

Instrukcje

1
Do nadzienia: roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Posypać mąką, wymieszać, aby pokryć szalotkę i gotować, aż surowy smak się ugotuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Ubij w winie i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszy się lekko i zgęstnieje, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubijając stale, powoli wlewamy śmietanę i doprowadzamy do gotowanego na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje i zmniejszy się o około jedną trzecią, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj mięso krabowe, szczypiorek, skórkę z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz do połączenia (mieszanina powinna być gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CrabmeatCrabmeat
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 93° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść sitko o drobnej siatce na średniej żaroodpornej misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz wodę, wino, szalotkę, marchew, seler, pietruszkę i odmierzoną sól na dużej patelni z ciasną pokrywką i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz kłusownicza zmniejszy się o jedną trzecią, a smaki się rozwiną, około 20 minut.W międzyczasie filety umieścić w jednej warstwie na powierzchni roboczej i lekko doprawić obie strony solą i białym pieprzem. Podziel schłodzone nadzienie krabowe między filety rybne, rozkładając je na cienką, równą warstwę na długości każdego fileta i pozostawiając 1/4 cala granicy. Zaczynając od grubszego końca, zwiń każdy filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Filety Z SoliFilety Z Soli
Biały PieprzBiały Pieprz
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
WodaWoda
KrabKrab
RolkaRolka
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść rolki filet szew stronie w dół w płytkim naczyniu do pieczenia, przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać płyn do kłusownictwa przez zarezerwowany sitko i wyrzucić zawartość Sitka. Wrzuć płyn do garnka, przynieś go do nagiego gotowania na dużym ogniu, a następnie zmniejsz ciepło do niskiego. Zarezerwuj sitko i średnią miskę żaroodporną do późniejszego użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Włożyć zwinięte filety do płynu do kłusowania i przykryć patelnię. Kłusować na wolnym ogniu, aż ryba będzie nieprzezroczysta i jędrna w dotyku, około 18 do 20 minut. W międzyczasie umyć i wysuszyć płytkie naczynie do pieczenia i odstawić na bok.Używając płaskiej szpatułki, ostrożnie przenieś rybę do czystego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
7
Wlać płyn do kłusownictwa przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
8
Wlać 1/2 szklanki odcedzonego płynu do naczynia do pieczenia. Przykryć folią aluminiową i umieścić w piekarniku, aby się ogrzać. Ułóż talerz ręcznikami papierowymi; odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Do małego rondla wlać 1 szklankę przecedzonej cieczy i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. (Jeśli zostało Ci mniej niż 1 szklanka płynu do kłusowania, dodaj wystarczającą ilość wody, aby uzyskać 1 szklankę.) Gotować, aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki, około 4 minut. W międzyczasie wymieszać masło i mąkę razem w małej misce, aż utworzy się gładka pasta; odstawić.Zmniejsz ciepło pod płynem kłusowniczym do średniego. Podczas ubijania powoli dodawać śmietanę, a następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, aż sos pokryje tylną część łyżki i zmniejszy się do 1 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Ubić mieszankę maślano-mączną i gotować na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż mieszanina masła zostanie włączona i sos zgęstnieje, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny. Smak sosu i doprawić solą i pieprzem jak needed.To podawać, łyżka 2 łyżki sosu na małym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Umieść jedną paupiette na wyłożonej ręcznikiem płycie, aby usunąć nadmiar wilgoci, a następnie umieścić w sosie. Powtórz z pozostałymi paupiettes. Równomiernie skropić pozostały sos na paupiettes i udekorować każdy z 2 skrzyżowanych kawałków szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
13
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn