Pauli ' s Loaded Oatmeal Cookies

Pauli ' s Loaded Oatmeal Cookies
Przepis Pauli załadowane ciasteczka owsiane mogą być wykonane w około 1 godzinę i 5 minut. Ten przepis zawiera 42 porcje z 98 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga mąki, sody oczyszczonej, orzechów włoskich i masła. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Pauli ' s Loaded Oatmeal Cookies, Załadowane Ciasteczka Owsiane, oraz Załadowane Ciasteczka Owsiane są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Nasmaruj 1 lub więcej arkuszy ciastek.Za pomocą miksera elektrycznego wymieszaj masło, tłuszcz i cukier w misce na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jajko i ubijaj, aż masa będzie jasna.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, sól, proszek do pieczenia, imbir, gałkę muszkatołową, cynamon, goździki i ziele angielskie; wymieszać z kremową mieszanką. Dodać płatki owsiane, rodzynki, orzechy włoskie i wanilię, dobrze mieszając. Upuść zaokrąglone łyżeczki na blachę do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Płatki OwsianePłatki Owsiane
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
GoździkiGoździki
Pliki CookiePliki Cookie
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piecz przez 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Skrop polewą z brązowego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
LukierLukier
7
W małym rondelku rozgrzej masło na średnim ogniu na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdejmij rondel z ognia; dodać przesiany cukier puder i wanilię. Wymieszaj wystarczającą ilość wody (2 do 3 łyżek stołowych), aby uzyskać lukier o mżącej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Skrop ciepłe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Ciasteczka owsiane w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn