Patty topi się ze zwęgloną cebulą
Przepis Patty topi się ze zwęgloną cebulą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. To danie główne ma 799 kalorii, 44g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, taki jak gruyère, masło, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patty topi się z grillowaną cebulą, Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą, oraz Patty Melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu.
Wyszczotkować i posmarować ruszt grillowy.
W dużej misce, za pomocą łyżki, a nie rąk, delikatnie wymieszać razem uchwyt i polędwicę. Uruchom ręce pod zimną wodą i podziel mieszaninę na 6 równych porcji. Uformuj każdą porcję w patty o wielkości i kształcie kromki chleba, uważając, aby nie zagęścić mięsa za dużo. Doprawić z obu stron solą i pieprzem. Zrób depresję w centrum każdego patty kciukiem. Schłodzić paszteciki, aż grill jest gotowy.
Posmaruj obie strony każdego kromki chleba masłem.
Umieść paszteciki, wciśnij bok do góry i plastry cebuli na grillu bezpośrednio nad ogniem. Gotować, obracając raz, aż zarówno paszteciki i cebula są ładnie zwęglone z obu stron i hamburgery są gotowane według własnych upodobań, 4-5 minut na stronie dla średnich. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania, top każdy patty z plasterkiem sera i umieścić kromki chleba wzdłuż krawędzi grilla, a następnie przykryć grill. Grill, obracając raz kromki chleba, aż ser topi się i chleb jest lekko tosty.
Umieścić każdy burger na kromce tosty żytniego. Wrzucić plastry cebuli, aby rozbić pierścienie, i podzielić równomiernie między hamburgery. Top każdy burger z drugiej kromki chleba tostowego i podawać na raz.
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu
Kształt mięsa na paszteciki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania
Roztopić masło niż szczotkować na kromkach chleba
Czas grillowania: 8-10 minutnie zapomnij: staraj się kształtować paszteciki do burgera, aby pasowały do kromek chleba, ale nie obchodź się z mięsem za bardzo (nie muszą być idealne).
Pojawia się za zgodą Williamsa-Sonomy. Grill Master: najlepszy arsenał przepisów na grilla. Przepisy autorstwa Freda Thompsona; fotografie Raya Kachatoriana. Copyright © 2011 by Weldon Owen, Inc. oraz Williams-Sonoma, Inc.