Patty topi się ze zwęgloną cebulą

Patty topi się ze zwęgloną cebulą
Przepis Patty topi się ze zwęgloną cebulą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. To danie główne ma 799 kalorii, 44g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, taki jak gruyère, masło, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patty topi się z grillowaną cebulą, Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą, oraz Patty Melts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wyszczotkować i posmarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W dużej misce, za pomocą łyżki, a nie rąk, delikatnie wymieszać razem uchwyt i polędwicę. Uruchom ręce pod zimną wodą i podziel mieszaninę na 6 równych porcji. Uformuj każdą porcję w patty o wielkości i kształcie kromki chleba, uważając, aby nie zagęścić mięsa za dużo. Doprawić z obu stron solą i pieprzem. Zrób depresję w centrum każdego patty kciukiem. Schłodzić paszteciki, aż grill jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posmaruj obie strony każdego kromki chleba masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Umieść paszteciki, wciśnij bok do góry i plastry cebuli na grillu bezpośrednio nad ogniem. Gotować, obracając raz, aż zarówno paszteciki i cebula są ładnie zwęglone z obu stron i hamburgery są gotowane według własnych upodobań, 4-5 minut na stronie dla średnich. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania, top każdy patty z plasterkiem sera i umieścić kromki chleba wzdłuż krawędzi grilla, a następnie przykryć grill. Grill, obracając raz kromki chleba, aż ser topi się i chleb jest lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieścić każdy burger na kromce tosty żytniego. Wrzucić plastry cebuli, aby rozbić pierścienie, i podzielić równomiernie między hamburgery. Top każdy burger z drugiej kromki chleba tostowego i podawać na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
żytożyto
1
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Kształt mięsa na paszteciki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pokrój cebulę i ser
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Roztopić masło niż szczotkować na kromkach chleba
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Czas grillowania: 8-10 minutnie zapomnij: staraj się kształtować paszteciki do burgera, aby pasowały do kromek chleba, ale nie obchodź się z mięsem za bardzo (nie muszą być idealne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Pojawia się za zgodą Williamsa-Sonomy. Grill Master: najlepszy arsenał przepisów na grilla. Przepisy autorstwa Freda Thompsona; fotografie Raya Kachatoriana. Copyright © 2011 by Weldon Owen, Inc. oraz Williams-Sonoma, Inc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn