Patty topi się ze zwęgloną cebulą

Patty topi się ze zwęgloną cebulą
Przepis Patty topi się ze zwęgloną cebulą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. To danie główne ma 799 kalorii, 44g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, taki jak gruyère, masło, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patty topi się z grillowaną cebulą, Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą, oraz Patty Melts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyszczotkować i posmarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W dużej misce, za pomocą łyżki, a nie rąk, delikatnie wymieszać razem uchwyt i polędwicę. Uruchom ręce pod zimną wodą i podziel mieszaninę na 6 równych porcji. Uformuj każdą porcję w patty o wielkości i kształcie kromki chleba, uważając, aby nie zagęścić mięsa za dużo. Doprawić z obu stron solą i pieprzem. Zrób depresję w centrum każdego patty kciukiem. Schłodzić paszteciki, aż grill jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek PorterhouseStek Porterhouse
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posmaruj obie strony każdego kromki chleba masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Umieść paszteciki, wciśnij bok do góry i plastry cebuli na grillu bezpośrednio nad ogniem. Gotować, obracając raz, aż zarówno paszteciki i cebula są ładnie zwęglone z obu stron i hamburgery są gotowane według własnych upodobań, 4-5 minut na stronie dla średnich. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania, top każdy patty z plasterkiem sera i umieścić kromki chleba wzdłuż krawędzi grilla, a następnie przykryć grill. Grill, obracając raz kromki chleba, aż ser topi się i chleb jest lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieścić każdy burger na kromce tosty żytniego. Wrzucić plastry cebuli, aby rozbić pierścienie, i podzielić równomiernie między hamburgery. Top każdy burger z drugiej kromki chleba tostowego i podawać na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
żytożyto
1
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Kształt mięsa na paszteciki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pokrój cebulę i ser
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Roztopić masło niż szczotkować na kromkach chleba
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Czas grillowania: 8-10 minutnie zapomnij: staraj się kształtować paszteciki do burgera, aby pasowały do kromek chleba, ale nie obchodź się z mięsem za bardzo (nie muszą być idealne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Pojawia się za zgodą Williamsa-Sonomy. Grill Master: najlepszy arsenał przepisów na grilla. Przepisy autorstwa Freda Thompsona; fotografie Raya Kachatoriana. Copyright © 2011 by Weldon Owen, Inc. oraz Williams-Sonoma, Inc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn