Patty Pan Squash faszerowany białą fasolą Cajun
Przepis Patty Pan Squash Nadziewane białą fasolą Cajun jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, nasiona kopru włoskiego, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Acorn Squash Faszerowane Chard & White Beans Dla Dwojga, Acorn Squash Faszerowane Chard & White Beans, oraz Nadziewane Patty Pan Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squash płaskiej stronie w dół w dużym garnku.
Dodać około 1 cala wody, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez około 8 minut, aż widelec łatwo przebije górną część squasha.
Wyjąć z garnka i odstawić do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, odciąć górę squasha i użyć melona baller zgarnąć miąższ od wewnątrz. Pamiętaj, aby pozostawić ścianę co najmniej 1/4 cala ciała ze wszystkich stron squasha. Obróć je do góry nogami, aby odsączyć, i grubo pokroić w kostkę. Rozgrzej piekarnik do 375 F. podsmażyć cebulę, seler i papryka w dużym, non-stick patelni przez około 5 minut, aż miękkie; dodać czosnek, pokrojone w kostkę squash, i pozostałe przyprawy i gotować przez kolejne 2 protokół.
Dodać białą fasolę i gotować na małym ogniu przez około 5 protokół.
Umieść squash w 8×8-calowej patelni do pieczenia. Łyżka farszu do każdej skorupy; pamiętaj, aby naprawdę zapakować go do skorupy i nie bój się ich nadmiaru. Stos wszelkie farsz, który pozostaje w środku patelni do pieczenia, prawo między squash.
Piec przez około 20 minut lub aż blaty zaczną brązowieć.
Podawać z dodatkowym farszem.
Służy 2 jako danie główne lub 4 jako przystawka.