Patty Melts
Patty Melts może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 881 kalorii, 41g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól i pieprz, mieloną wołowinę, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patty Melts, Patty Melts, oraz BBQ tosty Patty Melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu. Wrzucić pokrojoną cebulę i gotować powoli przez 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złotobrązowa i miękka. W średniej misce, wymieszać mieloną wołowinę, sól & pieprz, i Worcestershire. Formować na 4 paszteciki.Roztopić 2 łyżki masła na oddzielnej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki po obu stronach, aż całkowicie zrobić w środku. Zebrać Patty topi się w ten sposób: kromka chleba, plaster sera, hamburger patty, 1/4 ugotowanej cebuli, kolejny kawałek sera i kolejny kromka chleba. Na czystej patelni lub na patelni, stopić 2 łyżki masła i grill kanapki na średnim ogniu, aż złoty kolor.
Usuń kanapki i dodać pozostałe 2 łyżki masła na patelni. Włącz kanapki na patelni, odwracając je na drugą stronę. Gotować na złoty kolor i chrupiące, i aż ser topi. Pokroić na pół i podawać natychmiast!