Patty Melts

Patty Melts
Patty Melts może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 881 kalorii, 41g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól i pieprz, mieloną wołowinę, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patty Melts, Patty Melts, oraz BBQ tosty Patty Melts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu. Wrzucić pokrojoną cebulę i gotować powoli przez 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złotobrązowa i miękka. W średniej misce, wymieszać mieloną wołowinę, sól & pieprz, i Worcestershire. Formować na 4 paszteciki.Roztopić 2 łyżki masła na oddzielnej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki po obu stronach, aż całkowicie zrobić w środku. Zebrać Patty topi się w ten sposób: kromka chleba, plaster sera, hamburger patty, 1/4 ugotowanej cebuli, kolejny kawałek sera i kolejny kromka chleba. Na czystej patelni lub na patelni, stopić 2 łyżki masła i grill kanapki na średnim ogniu, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usuń kanapki i dodać pozostałe 2 łyżki masła na patelni. Włącz kanapki na patelni, odwracając je na drugą stronę. Gotować na złoty kolor i chrupiące, i aż ser topi. Pokroić na pół i podawać natychmiast!
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn