Patty Melt
Przepis Patty Melt może zaspokoić Amerykański głód w około 39 minut. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz baconator, sok z cytryny, pikantny ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj The Very Best Patty Melt, Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj hamburgery zgodnie z przepisem. Przechowywać paszteciki w lodówce, aż będą gotowe do gotowania.
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i smażyć, aż grzyby uwolnią płyn i odparuje, około 12 minut. Wymieszaj natkę pietruszki, sok z cytryny i tymianek. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Grill lub hamburgery broil jako przepis wskazuje. Top z serem w ostatniej chwili czasu gotowania.
Przenieść do bułki, i łyżka mieszaniny grzybów na każdym.
Podawać natychmiast z różnymi dodatkami, w razie potrzeby.