Patelnia-ziemniaki rumiane ze świeżym koperkiem
Patelnia-rumiane ziemniaki ze świeżym koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 182 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, koperek, czerwone ziemniaki dla dzieci i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Patelnia-Ziemniaki Rumiane, Patelnia-rumiane ziemniaki i cebula, oraz Muffiny Z Rumianym Masłem Świeże Jagodowe.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku.
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i gotować, aż ziemniaki są po prostu miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 15 protokół.
Odcedzić i schłodzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Ziemniaki pokroić na pół. Roztopić masło w bardzo dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki; przykryć patelnię i gotować, aż ziemniaki brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Dodać koperek; wrzucić do herbu.
Przenieść do miski i służyć.