Patelnia Zielona Fasola
Patelnia zielona fasola jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Patelnia Zielona Fasola, Ziemniaki na patelni i fasolka szparagowa, oraz Patelnia-Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do chrupkości.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni.
Podsmażyć szalotki w gorącej oliwie z oliwek i zastrzeżone gorące kapanie na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do złotego koloru i przetargu. Wymieszać z syropem jalapeo i octem. Zwiększ ciepło do średniej wysokości; dodaj zieloną fasolkę. Smażyć 5 minut lub do gorąca.
Dodać sól i pieprz do smaku. Wrzuć z bekonem.
Podawać z jalapeos i smakiem.