Patelnia z szynką i warzywami Au Gratin
Patelnia szynka i warzywa Au Gratin jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, margarynę, pokrojoną szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia Z Zapiekanką Warzywną, Patelnia Zapiekanka Ze Szpinakiem, oraz Patelnia Zapiekanka Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić margarynę w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Szynkę i cebulę ugotować w margarynie, często mieszając, około 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z ziemniakami, sosem
Wymieszać, gorącą wodą i pieprzem.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z marchewką. Przykryć i dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać z serem i brokułami. Przykryć i dusić około 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż ser się stopi i brokuły są gorące.
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).