Patelnia z sosem biszkoptowym i kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sosu, więc dać herbatniki i sos kiełbasa patelni spróbować. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 430 kalorii, 17g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Jeśli masz oryginalną mieszankę sosu country, maślankę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczenie kiełbasek, biszkoptów i sosów, Kanapki z kiełbasą i sosem biszkoptowym, oraz Zapiekanka śniadaniowa z jajkiem, biszkoptem i kiełbasą.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cukier, sól i masło, aż crumbly.
Dodaj maślankę; mieszaj, aż dobrze wymieszasz. Odstawić.
W 10-calowej patelni żeliwnej lub żaroodpornej, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż nie będzie już różowy. W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać razem sos wymieszać i mleka z trzepaczką aż dobrze wymieszane.
Do gotowanej kiełbasy dodać sos. Gotować od 2 do 4 minut, stale mieszając, aż sos zgęstnieje. Wmieszać jajka ugotowane na twardo; dobrze wymieszać.
Upuść ciasto biszkoptowe przez duże łyżki na gorący sos kiełbasowy.
Piec 25 do 30 minut lub aż ciastka są złotobrązowe.