Patelnia Z Pora Ziemniaczanego

Patelnia Z Pora Ziemniaczanego
Patelnia z pora ziemniaczanego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Koper, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Naleśnik ziemniaczano-porowy, Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Gulasz z pora i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać ziemniaki, pory, wodę, olej, sól, pieprz i koperek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, aż pory będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn