Patelnia Z Pieczarkami Włoskimi

Patelnia Z Pieczarkami Włoskimi
Włoska patelnia z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, cukier, sos do pizzy puszki i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoska patelnia z kurczakiem, grzybami i cukinią, Patelnia Włoska Frittata, oraz Włoskie Burgery Z Patelni.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę, cebula, grzyby i czosnek w 12-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z sosem do pizzy, makaronem, wodą, cukrem i włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sos Do PizzySos Do Pizzy
MakaronyMakarony
CukierCukier
WodaWoda
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
4
Przykryć i dusić około 20 minut, często mieszając, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Posypać serem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 2 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn