Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka

Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka
Oyster i karmelizowana patelnia cebulowa pieczona z zimową zieloną sałatką i winegretem z zielonego jabłka może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 652 kalorie, 17g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jeśli masz masło, escarole, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, Zimowa sałatka Zielona z winegretem z zielonego jabłka, oraz Zimowa sałatka Zielona z miodem-jabłecznik winegret.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i cukier, i gotować, aż cebula będzie złoty kolor i karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
CukierCukier
3
Dodać czosnek i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Podczas gotowania cebuli umieść ziemniaki w średnim rondlu wypełnionym zimną osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki są po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ziemniaki odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
6
Dodać bulion z małży do cebuli i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BulionBulion
7
Dodaj ostrygi i ziemniaki i gotować tylko do ostrygi gotowane przez, O 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
OstrygiOstrygi
8
Ubijamy creme fraiche i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
10
Podawać z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone JabłkoZielone Jabłko
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
11
Połącz zielenie, seler, jabłka i ser w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SelerSeler
SerSer
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Ubić razem octy i szalotkę. Powoli ubijamy olej, doprawiamy solą i pieprzem. Wrzucić składniki sałatki z niektórych vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn