Patelnia Z Kurczaka Margarita

Patelnia Z Kurczaka Margarita
Patelnia z kurczaka Margarita jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 619 kalorii, 45g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.73 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 77 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojonego kurczaka brojler-Frytkownica, rosół z kurczaka, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa, Margarita kurczak Quesadilla z Margarita Guacamole, oraz Patelnia z kurczakiem Cajun z makaronem-podejście do podstawowej patelni z kurczaka.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 Łyżki. dressing w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kurczaka; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu, aż każdy kawałek będzie złotobrązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać paprykę i cebulę na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj bulion, ryż, kminek i pozostały dressing na patelni; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wierzch z kurczakiem; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dusić na średnim i małym ogniu 25 do 30 min. lub dopóki kurczak jest gotowy (165F) i ryż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Zdjąć z ognia.
8
Odstawić, zadaszony, 5 min.
9
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn