Patelnia Z Grillowanym Kurczakiem Bagnat
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanego kurczaka Bagnat. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,64 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi kurczaka, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan Bagnat, Patelnia Z Grillowanym Kurczakiem Bagnat, oraz Jedna patelnia kurczak cytrynowy ze szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając młotka mięsnego, Funt piersi z kurczaka między arkuszami folii do grubości 3/4 cala.
Połącz 1/3 szklanki oleju, 2 łyżki soku z cytryny, herbes de Provence i połowę czosnku w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Dodać kurczaka do worka; wstrząsnąć do Płaszcz z marynatą. Schłodzić co najmniej 2 godziny i do 6 godzin.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Kurczaka wyjąć z marynaty, wytrząsnąć nadmiar.
Kurczaka posypać solą i pieprzem. Grill kurczaka aż gotowane przez, o 4 minut na stronie. Super.
Pokrój kurczaka po przekątnej w plastry o grubości od 1/2 do 3/4 cala.
Ubić pastę z sardeli, pozostałe 4 łyżki soku z cytryny i pozostały czosnek w małej misce. Stopniowo ubijać w pozostałych 3/4 szklanki oleju. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Obie bochenki chleba przeciąć poziomo na pół. Wyciągnij i odrzuć miękkie okruchy wewnętrzne z górnych połówek, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala; mżawka 1/4 szklanki opatrunku wewnątrz każdej górnej części.
Skropić 1/4 szklanki dressing na środku każdej dolnej połowy; posypać 2 łyżki kaparów w każdej. Kurczaka, pomidory, cebulę i sałatę podzielić między kanapki. Przykryć blatami, naciskając do kompaktu. Owiń kanapki w folię, a następnie umieść ciężką patelnię lub puszki z jedzeniem na górze, aby je zważyć. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.)
Każdą kanapkę pokroić na ćwiartki i podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
* Mieszanka suszonych ziół dostępna w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach. Połączenie suszonego tymianku, bazylii, pikantnego i nasion kopru włoskiego można zastąpić.